-
عطسه کردن مفید است
یکشنبه 6 اسفندماه سال 1391 11:15
عطسه کردن مفید است عطسه کردن از جمله مواردی است که خرافات زیادی در رابطه با آن وجود دارد تا جایی که برخی از افراد به محض عطسه کردن، فال حافظ میگیرند ! بعضیها پس از یک عطسه از لفظ «صبر آمد» استفاده میکنند و بعضاً کار خود را به تعویق میاندازند، کفشهای خود را لنگه به لنگه میپوشند یا در کفشهای خود نمک میریزند !...
-
آیا میدانستید که
یکشنبه 6 اسفندماه سال 1391 10:37
آیا میدانید : توپ گلف به طور متوسط دارای ۳۳۶ فرورفتگی است …
-
آیا میدانستید که
یکشنبه 6 اسفندماه سال 1391 10:34
آیا میدانید : شدیدترین نعره ها متعلق به وال ها است که برابر با صدای موتور جت است.
-
آیا میدانستید که
یکشنبه 6 اسفندماه سال 1391 09:49
آیا میدانید : بیشتر سردردهای معمولی از کم نوشیدن آب است .
-
چیپس در فر
جمعه 4 اسفندماه سال 1391 00:48
چیپس را در فر درست کنید . سیب زمینی را به ورقه های نازک برش داده و هر برش را با مقداری نمک، فلفل، روغن زیتون و کمی آویشن آغشته کرده و ۶ تا از برشها را در کاغذهای مخصوص کیک فنجانی گذاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید .
-
سمزدایی عاطفی، مصاحبه با دکتر نهضت فرنودی
چهارشنبه 2 اسفندماه سال 1391 21:22
سمزدایی عاطفی، مصاحبه با دکتر نهضت فرنودی سمزدایی عاطفی موضوع کلاسهای جدید دکتر نهضت فرنودی، استاد و عضو انجمن روانشناسان آمریکا، است. در این کلاسها به افراد آموخته میشود که چطور با حوادث تلخ گذشته روبرو شوند، بیآنکه این بازبینی در آنها تأثیر منفی بگذارد . به یادآوردن حوادث تلخ زندگی موضوعی است که بسیاری از آن...
-
نان برنجی
چهارشنبه 2 اسفندماه سال 1391 20:57
مواد لازم: روغن جامد:250G آرد برنج:500G پودر قند:200G تخم مرغ: 2 عدد گلاب:1/4 لیوان هل ساییده: 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: روغن و پودر قند را با همزن خوب می زنیم تا مانند کرم شود سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم . با همزن خوب می زنیم سپس همزن را خاموش کرده گلاب را اضافه می کنیم و قبل از اینکه با مایه مخلوط کنیم مقداری...
-
خاک مرا به باد مده
چهارشنبه 2 اسفندماه سال 1391 20:34
خاک مرا به باد مده گر شعله های خشم وطن / زین بیشتر بلند شود ترسم به روی سنگ لحد / نامت عجین به گند شود پر گوی و یاوه ساز شدی، / بی حد زبان دراز شدی ابرام ژاژخایی ی تو / اسباب ریشخند شود هرجا دروغ یافته ای / درهم چو رشته بافته ای ترسم که آنچه تافته ای / بر گردنت کمند شود باد غرور در سر تو، / کور است چشم باور تو پیلی که...
-
7 راز تناسب اندام افراد مشهور
چهارشنبه 2 اسفندماه سال 1391 20:26
اگر در طول روز وعده های کوچک با تناوب بیشتر بخورید، وضعیت تناسب اندام تان در شرایط بهتری قرار می گیرد . آنچه به جز هنر بازیگری بازیگران برای بینندگان و طرفداران هنرمندان اهمیت دارد، این است که ستاره های سینما معمولا سالم به نظر می رسند. آنها به اقتضای دیده شدن و البته کار سختی که دارند باید حواس شان به سلامت و همچنین...
-
آشنایی با خواص دمنوش پوست پرتقال و موز
سهشنبه 1 اسفندماه سال 1391 20:50
آشنایی با خواص دمنوش پوست پرتقال و موز فرهنگ خوردن ما پر از کلیشه است. نوشیدنی گرم برای خیلی از ما چای و قهوه است اما با خیلی از میوهها میتونید یه دمنوش خوشمزه و پرفایده درست کنید و تنوعی به نوشیدنیهاتون بدید . درمان سرفه، سرماخوردگی و تسکین استرس ، ... برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند و ... مدتهای...
-
خواص کنجد (sesame)
یکشنبه 29 بهمنماه سال 1391 12:10
خواص کنجد (sesame) دانه های ریز، پهن و بیضی شکل کنجد، طعم مطبوع و خوشایندی به بیشتر غذاهای آسیایی می بخشد و از اجزای اصلی تاهینی (Tahini) و شیرینی خوشمزه ی خاورمیانه یعنی حلوا (Halva) می باشد. تاهینی، خمیری تهیه شده از دانه های آسیاب شده ی کنجد است . کنجد در طول سال قابل دسترسی است و بسته به انواع آن در رنگ های مختلف...
-
نکاتی برای لاغری
یکشنبه 29 بهمنماه سال 1391 10:23
نکاتی برای لاغری: در متون طب سنتی به این نکته اشاره شده که نوشیدن مخلوطی از آب جعفری به همراه آبهویج در میانوعده عصرگاهی میتواند تاثیر زیادی در کاهش وزن و از بین رفتن چربیها در بدن داشته باشد . اگر در گروه افرادی هستید که شیوههای مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه کرده و نتوانستهاید به وزن ایدهآل...
-
شیرینی کرکی
یکشنبه 29 بهمنماه سال 1391 09:35
مواد لازم: آرد شکر پاره:300G آرد نخودچی:100G آرد برنج:100G پودر قند:250G روغن جامد:250G هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری شربت بار: در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب: 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: روغن، پودر قند، شربت بار را با همزن می زنیم تا بصورت کرم در آید، سپس آردهای مخلوط شده را کم کم اضافه می کنیم و...
-
غذاهایی که کالری منفی دارند
شنبه 28 بهمنماه سال 1391 13:14
غذاهایی که کالری منفی دارند: سبزیجات : کدو، کلم، اسفناج، شلغم، کلم برگ، کرفس، فلفل قرمز، خیار، سیر، مارچوبه، کلم بروکلی، کلم گل، لوبیا سبز، پیاز، گوجه فرنگی، پیازچه، تره فرنگی . میوه ها : سیب، گریپ فروت، لیمو، پرتقال، توت فرنگی، نارنگی، آناناس، مانگو، آلو . غذاهای کالری منفی تماما از میوه ها و نیز سبزیجات بوده، و این...
-
آلرژی چیست؟
جمعه 27 بهمنماه سال 1391 22:22
آلرژی چیست؟ آلرژی واکنش سیستم ایمنی بدن است و هنگامی ایجاد می شود که سیستم ایمنی ماده ا ی را که معمولاً برای بدن بی ضرر است اشتباهاً به عنوان ماده ای زیان آور شناسایی می کند و بر علیه آن وارد عمل می شود. بدن انسان به طور معمول در مقابل عوامل مضری مانند ویروسها و باکتریها از خود دفاع می کند. اما گاهی اوقات این دفاع در...
-
خواص موز
جمعه 27 بهمنماه سال 1391 22:11
خواص موز: امروزه موز بخشی از برنامه غذایی روزانه ما شده است و آن را ممکن است در صبحانه ، دسر و… استفاده کنیم ولی آیا تاکنون به خواصی که موز برای ما به ارمغان میآورد فکر کردهاید؟ پیشنهاد میکنیم مطلب جالب زیر را بخوانید تا بدانید در هنگام خوردن موز چه منفعتی حاصل شما میشود : -1 موز دارای قندهای میوه نظیر گلوکز،...
-
یاران
جمعه 27 بهمنماه سال 1391 11:14
یاران یاران زه چه رو رشته الفت بگسستند عهدی که روا بود دگر باره نبستند آن مردمکان از سر اندیشه ندیدند که این بی خردان حرمت انسان بشکستند ما را دگر از تعنه دشمن گله ای نیست که آن عهد که بستیم رفیقان بشکستند افسوس همه سلسله داران بغنودند وآن یکه سواران همه از پا بنشستند ای قافله سالار کجائی که ببینی دزدان همگی همره این...
-
خمیر پیتزا
جمعه 27 بهمنماه سال 1391 10:47
خمیر پیتزا: مواد لازم: شیر: 1 لیوان روغن :1/2 لیوان مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری شکر:1قاشق چایخوری آرد :به حدی که خمیر به دست نچسبد نمک:1قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر پیتزا: ابتدا مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده و در نصف لیوان آب 43 درجه(نیم گرم) حل کرده و در جای گرم می گذاریم و روی آن پوشش می گذاریم تا مایه خمیر ما به عمل...
-
مرغ در فر
پنجشنبه 26 بهمنماه سال 1391 23:25
مواد لازم: مرغ (سینه یا ران): به مقدار دلخواه زعفران آب زده پیاز:1 عدد بزرگ سیر:3-2 حبه آبلیمو: 1/2 استکان هویج: 2عدد نمک،ادویه: به مقدار لازم آب: 1 استکان روغن زیتون فلفل دلمه: 1 عدد طرز تهیه: مرغ ها را درون ظرف پیرکس ( یا ظروف تفلون یا چدن ) می چینیم روی آن پیاز های حلقه شده را می چینیم. سیرها را در اطراف ظرف قرار...
-
حس بویایی
چهارشنبه 25 بهمنماه سال 1391 21:18
آیا می دانید که حسّ بویایی پروانه روی پاهای او قرار گرفته است؟ !
-
خون و خاکستر
چهارشنبه 25 بهمنماه سال 1391 21:04
آن زلزله ای که خانه را لرزاند یک شب ، همه چیز را دگرگون کرد چون شعله ، جهان خفته را سوزاند خاکسترصبح را پر از خون کرد او بود که شیشه های رنگین را از پنجره های دل ، به خاک انداخت رخسار زنان و رنگ گلها را در پشت غبار کینه ، پنهان ساخت گهواره ی مرگ را بجنبانید چون گور ، به خوردن کسان پرداخت در زیر رواق کهنه ی تاریخ بر...
-
شکلات تلخ
چهارشنبه 25 بهمنماه سال 1391 20:52
آشنایی با خواص و مضرات شکلات تلخ همشهری آنلاین – زهره بانی: با توجه به توصیه روزافزون به مصرف کاکائوی تلخ، بر آن شدیم تا مروری بر خواص و مضرات این ماده غذایی داشته باشیم . دانه کاکائو یکی از مواد غذایی است که بومی مناطقی از آمریکای مرکزی و جنوبی و آفریقا است. بومیان قاره آمریکا کاکائو را غذایی از جانب خداوند میدانند...
-
زاخایی(کیک اتریشی)
چهارشنبه 25 بهمنماه سال 1391 20:27
مواد لازم: روغن جامد یا کره:200G وانیل:1/3 قاشق چایخوری کاکایو:2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری آرد: 1 لیوان+1 قاشق غذاخوری پر(150G) مغز گردوی خورد شده:1/2 لیوان تخم مرغ:4 عدد شکر:250 گرم(1لیوان) طرز تهیه: روغن جامد یا کره را آب کنید و در دو ظرف می ریزیم. نیمی از آن را با کاکایو مخلوط می کنیم و نیمی از آن را...
-
نان نخودچی
سهشنبه 24 بهمنماه سال 1391 01:02
مواد لازم: آرد نخودچی :500g پودر قند:250g روغن جامد:250g هل سبز:1 قاشق مرباخوری زعفران غلظت دار طرز تهیه: روغن جامد را با پودر قند با همزن خوب می زنیم تا به صورت کرم در آید. هر بار 1 قاشق آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت کرم در آید. تا زمانی که حس می کنیم مایه به دست می چسبد دست را در کار نمی بریم. مایه را با...
-
نفخ معده و درمان آن
سهشنبه 24 بهمنماه سال 1391 00:26
نفخ معده و درمان آن : با رعایت چند نکته و بدون استفاده از دارو، برای همیشه از شر نفخ معدهٔ خود راحت شوید . یکی از علل نفخ معده، نوشیدن آب و نوشابههای گازدار به همراه غذا است. نوشیدن این مایعات با غذا، شیرهٔ معده را رقیق و سرد کرده و هضم غذا را به تاخیر میاندازد. غذاهای ایرانی اکثراً گوشتی بوده و همراه با میوه و...
-
نوشیدنی سیب
یکشنبه 22 بهمنماه سال 1391 23:38
طرز تهیه ی نوشیدنی سیب : مواد لازم برای شش نفر : آب سیب : پنج فنجان چوب دارچین : هفت عدد گل میخک : یک عدد پرتقال : یک برش لیمو : یک برش دلستر : نصف فنجان طرز تهیه : آب سیب، یک عدد چوب دارچین، گل میخک، برش پرتقال و لیمو را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . پس از این که گرم شد در ظرف را گذاشته و آن را به...
-
عناب
یکشنبه 22 بهمنماه سال 1391 11:04
عناب : عناب درختچه ای است متوسط با برگ های کشیده و ریز که در زمستان برگریز می شود. منشا این گیاه به چین و آسیا بر می گردد، گرچه بعد ها به طور نامعلومی پراکنده شده و امروز در بخش های گسترده ای از نقاط مختلف زمین دیده می شود . ویژگیهای میوهً عناب: میوه گیاه که همان عناب نامیده می شود خوراکی است.عناب درشکل ظاهر بیش از 2...
-
راحتی
یکشنبه 22 بهمنماه سال 1391 10:46
مواد لازم: شکر:1 لیوان آب: 1/2 لیوان جوهر لیمو: 1 قاشق چایخوری نشاسته: 2قاشق غذاخوری آب برای حل کردن نشاسته: 1/2 لیوان ورقه ژلاتین:1 عدد اسانس: چند قطره رنگ دلخواه:1 قطره طرز تهیه: شکر و آب و جوهر لیمو را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. نشاسته را در نیم لیوان آب حل کرده آن را داخل شربت ریخته با همزن مرتب هم می زنیم...
-
کشمش
شنبه 21 بهمنماه سال 1391 20:04
کشمش : تقریبا تمام آبی که در انگور تازه وجود دارد.آب آن تبدیل به قند و مواد نشاسته میشود کشمش تقریبا تمام خواصی را که انگور تازه دارد در خود حفظ میکند. کشمش غذایی است که حجم ان اندک ولی مواد مغذی ان فوق العاده زیاد است به همین جهت است که در زمستان که بدن احتیاج زیادی به کالری دارد مصرف ان تجویز میشود. کشمش برای...
-
خواص پرتقال
شنبه 21 بهمنماه سال 1391 19:57
خواص پرتقال : پرتقال سرشار از ویتامینهای B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس است . ویتامین A [ ۱ ] در پرتقال ناپدید است. ولی در این مورد کاروتن وجود دارد و چنانچه میدانید کاروتن مادهای زرد رنگ است که البته آن را در هویج کشف کردهاند و بعضی از میوههای دیگر هم این ماده را دارند.این ماده پروویتامینی...