مواد لازم:
پودر نشاسته: 2/1 2 پیمانه آب سرد: 7 پیمانه
شکر: 5 پیمانه گلاب:
1 پیمانه
هل: 1 قاشق پر زعفران:
آب زده
کره: 100G روغن
مایع: مقداری برای چرب کردن
پودر نارگیل: جهت تزیین
طرز تهیه:
پودر نشاسته را در آب سرد حل کرده و از صافی رد می کنیم سپس در قابلمه ای استیل یا لعابی ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و مرتب آن را هم بزنید. شکر را به مواد اضافه کنیدو هم بزنید تا کاملا حل شود.
گلاب،هل، زعفران، کره را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شفاف و غلیظی به دست آید در حدی که جای قاشق روی آن بماند.
کف سینی به عمق 2CM چرب کنید و مواد را در آن بریزید سپس پشت قاشق را چرب کنید و روی مسقطی را صاف کنید. پودر نارگیل را روی آن بپاشید و حدود 12 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.سپس آن را به شکل لوز بریده و در ظرف مناسب بچینید.