مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مسقطی شیراز

مواد لازم:
پودر نشاسته: 2/1 2 پیمانه                 آب سرد: 7 پیمانه
شکر: 5 پیمانه                                  گلاب: 1 پیمانه
هل: 1 قاشق پر                                زعفران: آب زده 
کره: 100G                                       روغن مایع: مقداری برای چرب کردن
پودر نارگیل: جهت تزیین


طرز تهیه:
پودر نشاسته را در آب سرد حل کرده و از صافی رد می کنیم سپس در قابلمه ای استیل  یا لعابی ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید و مرتب آن را هم بزنید. شکر را به مواد اضافه کنیدو هم بزنید تا کاملا حل شود.
گلاب،هل، زعفران، کره را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شفاف و غلیظی به دست آید در حدی که جای قاشق روی آن بماند.
کف سینی به عمق 2CM چرب کنید و مواد را در آن بریزید سپس پشت قاشق را چرب کنید و روی مسقطی را صاف کنید. پودر نارگیل را روی آن بپاشید و حدود 12 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.سپس آن را به شکل لوز بریده و در ظرف مناسب بچینید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد