مواد لازم:
روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری هات داگ: 8 عدد
آرد گندم الک شده:225 گرم تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 1 پیمانه فلفل سیاه و نمک
روش تهیه:
کف ظرف پیرکس یا نسوز را چرب کنید و سوسیس ها را در کف آن بچینید و 10 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل با درجه 200گرم شده قرار دهید تا بپزد و سپس از فر خارج کنید.
آرد، تخم مرغ،نیمی از شکر،نمک و فلفل را با همزن دستی هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس بقیه شیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کرده تا مخلوط نرم شود. مخلوط را روی سوسیس ها بریزید. ظرف را درون فر ببرید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا کمی پف کرده و طلایی شود .
وبلاگتون عالیه مخصوصا برای خانم های خانه دار