مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

لازانیا


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:
500G                      پنیر پیتزا: نیم کیلو
لازانیا :6 ورق                                  آویشن: 1 قاشق مرباخوری
پیاز بزرگ خورد شده                          روغن مایع: 3-2 قاشق برای سرخ کردن
سس سفید: 2 لیوان                             قارچ:
250G
سس گوجه فرنگی: مقداری                   فلفل دلمه:2 عدد ریز خورد شده

طرز تهیه:
گوشت ، پیاز،  نمک و فلفل، آویشن ،را در ماهی تابه خوب سرخ کرده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کرده خوب تفت می دهیم
لازانیا را در آب جوش می جوشانیم به حدی که اگر ناخن زدیم مغزش نرم شده باشد.آن را صاف کرده و آب سرد روی آن می دهیم. کف ظرف دلخواه را چرب کرده یک لایه لازانیا چیده ، گوشت آماده شده +پنیر پیتزای رنده شده+ سس سفید+ سس قرمز به ترتیب انجام داده تا تمام شود .سپس در فر در دمای 350 درجه به مدت 1 ساعت می پزیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد