مواد لازم:
کره یا روغن جامد: 250G پودر قند: 1 لیوان
وانیل:1/3 قاشق چایخوری
تخم مرغ:2 عدد
آرد: 500G
طرز تهیه:
کره یا روغن نرم شده را همراه پودر قند و وانیل خوب با همزن بزنید تا بصورت کرم درآید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و باز مایه را بزنید. همزن را خاموش کنید. آرد را کم کم در چند نوبت اضافه کنید. با نوک انگشتان آرام آرام خمیر را آماده کنید. خمیر باید لطیف باشد و به دست نچسبد. خمیر را در چرخ گوشت که سری مخصوص بیسکوییت به آن بسته شده بریزید و چرخ را روشن می کنیم .خمیر که از چرخ بیرون می آید به اندازه 6cm قیچی می کنیم و در سینی فر می چینیم. رویش را نگین پسته می پاشیم و در حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم.