مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

بیسکویت اره ای


مواد لازم:
کره یا روغن جامد: 250G                 پودر قند: 1 لیوان
وانیل:1/3 قاشق چایخوری                  تخم مرغ:2 عدد
آرد: 500G


طرز تهیه:
کره یا روغن نرم شده را همراه پودر قند و وانیل خوب با همزن بزنید تا بصورت کرم  درآید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و باز مایه را بزنید. همزن را خاموش کنید. آرد را کم کم در چند نوبت اضافه کنید. با نوک انگشتان آرام آرام خمیر را آماده کنید. خمیر باید لطیف باشد و به دست نچسبد. خمیر را در چرخ گوشت که سری مخصوص بیسکوییت به آن بسته شده بریزید و چرخ را روشن می کنیم .خمیر که از چرخ بیرون می آید به اندازه 6cm قیچی می کنیم و در سینی فر می چینیم. رویش را نگین پسته می پاشیم و در حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد