مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

کیک انگلیسی


مواد لازم:
تخم مرغ:6 عدد                    شکر: 1 لیوان
آرد:
300G                           وانیل:1/3 قاشق چایخوری
شیر:1/2 لیوان                     بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
کاکایو: 1 قاشق مرباخوری       روغن جامد: 150
G
کشمش،گردو خرد شده:1/2 لیوان
رنده پوست پرتقال یا اسانس :به سلیقه

طرز تهیه:
زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با دست یا لیسک) . بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را نگه می داریم و به آن کاکایو اضافه می کنیم . روی مایه ساده گردو و کشمش می پاشیم و مایه کاکایو را روی آن می ریزیم نیازی به صاف کردن نیست. مایه در فر صاف می شود . مدت پخت 1 ساعت ، درجه فر 350 یا 175 یا 4-3

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد