مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

قطاب

مواد لازم:
روغن جامد:
100G                        پودر قند:1 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ: 2 عدد                   شیریا ماست: 1 استکان کوچک
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری     
هل ساییده شده: 1/2 قاشق چایخوری
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

طرز تهیه:
روغن و زرده را خوب با همزن می زنیم . پودر قند و هل را اضافه می کنیم. ماست یا شیر را اضافه می کنیم. آرد را کم کم در چند نوبت اضافه می کنیم تا خمیر به دست آید. بکینگ پودر را اضافه می کنیم خمیر باید لطیف باشد و بدست نچسبد. بهتر است این خمیر 2 ساعت زیر پوشش بماند. سپس روی میز آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت 0/5 سانتی متر باز می کنیم خمیر را 4 لا کرده و دوباره باز می کنیم به ضخامت 3-2 میلی متر با دهانه لیوان  قالب زده اطراف خمیر قالب زده شده را با کمی زرده تخم مرغ آغشته کرده و 1 قاشق مرباخوری از مواد داخل قطاب را داخل آن قرار داده و لبه ها را به هم می چسبانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شودو پس از خنک شدن در پودر قند می غلطانیم.

مواد داخل قطاب:
بادام سفید پودر شده:500G         پودر قند:500G
هل ساییده شده: 1 قاشق غذاخوری سر صاف

نکات:
اگر اشتباه ورز دهیم خمیر زرد و ورقه ورقه می شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد