مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

کیوسکی

مواد لازم:
سینه مرغ: به تعدادی که می خواهیم        آرد سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: به مقدار لازم                            نمک و کره در هر لایه

طرز تهیه:
سینه مرغ را همراه با کت مرغ که به آن چسبیده باشد با استیک کوب خوب می کوبیم تا پهن و نازک شود.(قبل از آنکه مرغ را روی تخته بگذاریم کمی آب روی تخته می ریزیم و هر دفعه استیک کوب را در آب می زنیم)
نمک به مرغ می زنیم مرغ را در تخم مرغ می زنیم و بعد در آرد سوخاری. تکه ای کره بر می داریم از قسمت پایین مرغ که کت مرغ وجود ندارد تکه کره را می گذاریم و مرغ را لوله می کنیم .دو طرف لوله شده را با استیک کوب می کوبیم تا کره نتواند خارج شود. مرغ لوله شده را در تخم مرغ می زنیم و بعد در آرد سوخاری و سپس در روغن فراوان که داغ شده می گذاریم که به آرامی سرخ و پخته شود. بهتر است درب ماهی تابه کج گذاشته شود.(مدت پخت نیم ساعت)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد