مواد لازم:
سینه مرغ: به تعدادی که می خواهیم آرد سوخاری: به مقدار
لازم
تخم مرغ: به مقدار لازم نمک و کره
در هر لایه
طرز تهیه:
سینه مرغ را همراه با کت مرغ که به آن چسبیده باشد با استیک کوب خوب می کوبیم تا پهن و نازک شود.(قبل از آنکه مرغ را روی تخته بگذاریم کمی آب روی تخته می ریزیم و هر دفعه استیک کوب را در آب می زنیم)
نمک به مرغ می زنیم مرغ را در تخم مرغ می زنیم و بعد در آرد سوخاری. تکه ای کره بر می داریم از قسمت پایین مرغ که کت مرغ وجود ندارد تکه کره را می گذاریم و مرغ را لوله می کنیم .دو طرف لوله شده را با استیک کوب می کوبیم تا کره نتواند خارج شود. مرغ لوله شده را در تخم مرغ می زنیم و بعد در آرد سوخاری و سپس در روغن فراوان که داغ شده می گذاریم که به آرامی سرخ و پخته شود. بهتر است درب ماهی تابه کج گذاشته شود.(مدت پخت نیم ساعت)