مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

تک تکونه


مواد لازم:
گوشت بدون چربی گوسفند:G250 که قیمه قیمه خورد شده باشد
پیاز:1 عدد                                           رب:2 قاشق
بادمجان بلند: 1 کیلو                                نمک و فلفل


طرز تهیه:

بادمجان را به صورت ورقه های نازک در آورده و سرخ می کنیم. گوشت را به همراه پیاز ،رب ،نمک وفلفل و رب تفت می دهیم. حدودا 2 لیوان آب بر روی گوشت می ریزیم و می گذاریم 1 ساعت بپزد. بعد از پخت باید 1 لیوان آب گوشت برای ما مانده باشد. 2 ورقه بادمجان را به صورت صلیب  می گذاریم 1 تکه گوشت وسط آن می گذاریم بادمجان را روی هم آورده بوسیله خلال دندان به هم وصل می کنیم همه را در ظرفی دلخواه می چینیم و روی آن همان آب گوشت را می دهیم  ، در فر یا روی شعله گاز می گذاریم حدود نیم ساعت بپزد. بعد از پخت با سلیقه خود روی آن را تزیین می کنیم. 

نظرات 1 + ارسال نظر
farinaz سه‌شنبه 15 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 12:58 ب.ظ

خیلی خوب بود .ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد