مواد لازم:
تخم مرغ:5 عدد
شیر:1لیوان
آرد:8 قاشق سوپخوری زعفران
:کمی
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد را در شیر حل کرده ، تخم مرغ ها را در آن شکسته نمک و زعفران را در آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . اگر مایع ناصاف بود از صافی عبور می دهیم تا مایع صاف و یکدست شود. کف ماهی تابه کوچکی را کمی چرب کرده و چربی اضافی را با دستمال می گیریم . روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود بعد یک ملاقه کوچک از مایع کرپ را برداشته داخل ماهی تابه ریخته، ماهی تابه را حرکت داده تا سطح آن را بپوشاند و روی حرارت پخته شود. کرپ آماده را در سینی برگردانید .آماده پیچیدن هر غذایی است.
نکات:
1- غلظت کرپ مثل ماستی است که با چنگال زده باشیم.
2- قسمت نان برشته تر داخل و خمیر بیرون باید خمیرتر باشد.