برشتوک
مواد لازم:
روغن جامد:G250 پودر قند: G250
آرد نخودچی:G500 پودر پسته برای تزیین
هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
روغن جامد را در ظرفی ریخته روی حرارت آب می کنیم. آرد نخودچی را داخل آن ریخته مرتبا با حرارت متوسط هم می زنیم و بو می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. از روی حرارت برداشته وپودر قند وهل اضافه می کنیم وبا قاشق خوب مخلوط می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند.کف سینی 35*35 را کاغذ انداخته ولی چرب نمی کنیم و آن را داخل آن قرار می دهیم سپس سطح آن را صاف می کنیم ظرف را آرام روی زمین می زنیم تا سطح آن صاف شود. و حالت روغن اندازی پیدا کند. رویش پودر پسته می پاشیم می گذاریم کمی خنک شود و بعد به صورت لوز می بریم و در ظرف دلخواه قرار می دهیم.
ممنون مریم جان .مثل همیشه عالی