مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

برشتوک

برشتوک
مواد لازم:
روغن جامد:G250                         پودر قند: G250         
آرد نخودچی:G500                       پودر پسته برای تزیین
هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری



طرز تهیه:
روغن جامد را در ظرفی ریخته روی حرارت آب می کنیم. آرد نخودچی را داخل آن ریخته مرتبا با حرارت متوسط هم می زنیم  و بو می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. از روی حرارت برداشته وپودر قند وهل اضافه می کنیم وبا قاشق خوب مخلوط می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند.کف سینی 35*35 را کاغذ انداخته ولی چرب نمی کنیم و آن را داخل آن قرار می دهیم سپس سطح آن را صاف می کنیم ظرف را آرام روی زمین می زنیم تا سطح آن صاف شود. و حالت روغن اندازی پیدا کند. رویش پودر پسته می پاشیم می گذاریم کمی خنک شود و بعد به صورت لوز می بریم و در ظرف دلخواه قرار می دهیم.

 

نظرات 1 + ارسال نظر
سارا صالحی جمعه 11 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 11:52 ق.ظ

ممنون مریم جان .مثل همیشه عالی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد