مواد لازم:
پیلزچه برای تزیین( برش داده شده)
پیاز یا فلفل دلمه برای وسط گوشت به صورت خلال شده
نمک، فلفل، زعفران آب زده
گوشت فیله گوسفند و یا گوشت فیله گوساله که
به ابعاد 5*25 بریده باشیم
طرز تهیه:
گوشت را نمک زده ، فلفل و زعفران و برشی از پیاز و فلفل دلمه وسط آن می گذاریم. از یک طرف گوشت را لوله می کنیم پایان کار لبه گوشت را بوسیله خلال دندان وصل می کنیم . ظرف کوچکی برداشته روغن می کنیم می گذاریم کاملا داغ شود . گوشتها را در روغن قرار می دهیم به صورتی که روغن روی گوشتها را بگیرد. حدودا نیم ساعت در حرارت ملایم می گذاریم که هم پخته شود و هم سرخ شود