مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

دم نوش زنجبیل

دمِ نوش زنجبیل یه نوشیدنی گرم مناسبِ روزای پاییزیِ در ضمن قبل از غذا اشتها آور و بعد از غذا هضم کننده‌ست.

اگه شما هم از سرِ کار به خونه برگشتین و هوسِ نوشیدن یه نوشیدنی گرم با طعم جدید کردین، «دم‌نوش زنجبیل» رو دستِ کم نگیرین. فقط کافی یه بار چند تا دونه «زنجبیل» بخرین، پوست بکنید – خردش کنید و بعد هم بذارید خشک بشه، اگه تونستید زنجبیل رو آسیاب کنید و پودرش رو تو یه ظرف نگه دارین. اگه هم فصل زنجبیل باشه، می‌تونید زنجبیل رو بخرید و به صورت تازه حلقه – حلقه کنید.

هر وقت خواستید یه قاشقِ چای‌خوری رو تو این لیوان‌های مخصوصِ دم‌نوش‌ها بریزید و چند دقیقه حوصله کنید تا دم بکشه، اگه که دوست داشتین با نبات (یا عسل) بخورید. طعم تندِ و تیز اما ملایم دم‌نوشِ زنجبیل

 

نظرات 1 + ارسال نظر
شقایق چهارشنبه 9 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 04:28 ب.ظ http://shaghayegh40.blogfa.com

نوشیدنی خیلی مقویه.منم درست کردم .ممنون از مطلبت .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد