دمِ نوش زنجبیل یه نوشیدنی گرم مناسبِ روزای پاییزیِ در ضمن قبل از غذا اشتها آور و بعد از غذا هضم کنندهست.
اگه شما هم از سرِ کار به خونه برگشتین و هوسِ نوشیدن یه نوشیدنی گرم با طعم جدید کردین، «دمنوش زنجبیل» رو دستِ کم نگیرین. فقط کافی یه بار چند تا دونه «زنجبیل» بخرین، پوست بکنید – خردش کنید و بعد هم بذارید خشک بشه، اگه تونستید زنجبیل رو آسیاب کنید و پودرش رو تو یه ظرف نگه دارین. اگه هم فصل زنجبیل باشه، میتونید زنجبیل رو بخرید و به صورت تازه حلقه – حلقه کنید.
هر وقت خواستید یه قاشقِ چایخوری رو تو این لیوانهای مخصوصِ دمنوشها بریزید و چند دقیقه حوصله کنید تا دم بکشه، اگه که دوست داشتین با نبات (یا عسل) بخورید. طعم تندِ و تیز اما ملایم دمنوشِ زنجبیل…
نوشیدنی خیلی مقویه.منم درست کردم .ممنون از مطلبت .