مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

کوکی دارچینی

مواد لازم :

کره :۲۵۰ گرم                                پودر شکر :۳۰۰گرم

تخم مرغ :دو عدد                            وانیل :1/2قاشق چایخوری

دارچین :دو ونیم قاشق چایخوری        آرد :۵۵۰-۶۰۰گرم

 


طرز تهیه :

ابتدا صبر می کنیم کره در محیط نرم بشه (نه اینکه ذوب بشه ) و بعد با به همزن برقی حدود دو قیقه می زنیم تا پفکی بشود.

حالا پودر شکر را به آن اضافه می کنیم و حدود ۵- ۶ دقیق می زنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه .بعد دو تا تخم مرغ و وانیل را می افزاییم و سه دقیقه دیگر می زنیم .

مخلوط ارد ودارچین را به تدریج اضافه می کنیم و به ارامی با قاشق مخلوط می کنیم تا جاییکه دیگه نشه با قاشق به هم زد .

و سپس با دست و بدون اینکه خیلی ورز بدهیم به ارامی مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد تا به دست نچسبه .

خمیر را در پاکت فریزر و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم (یا یک جای خنک ) تا استراحت کنه .

بعد فر را روی حرارت ۱۳۰ درجه روشن می کنیم تا گرم بشه ودر سینی کاغذ روغنی می اندازیم .

با وردنه خمیر را روی سطح ارد پاشی شده به ضخامت پنج تا شش میلیمتر باز می کنیم و قالب می زنیم ..من از قالب هایی که در تصویر می بینید استفاده کردم .

شیرینی ها را در سینی به فاصله کم می چینیم .

می توانیم از چیپس شکلاتی و پودر پسته ویا مواد دیگر بسته به شکل قالبتون استفاده کنید.

شیرینی را در طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه می پزیم و اصلا نیازی نیست شیرینی تغییر رنگ پیدا کنه ... بعد در محیط بیرون قرار می دهیم تا کاملا سرد بشه و اگه قبلش به شیرینی دست بزنید خرد می شه .

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد