مواد لازم :
کره :۲۵۰ گرم پودر شکر :۳۰۰گرم
تخم مرغ :دو عدد وانیل :1/2قاشق چایخوری
دارچین :دو ونیم قاشق چایخوری آرد :۵۵۰-۶۰۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا صبر می کنیم کره در محیط نرم بشه (نه اینکه ذوب بشه ) و بعد با به همزن برقی حدود دو قیقه می زنیم تا پفکی بشود.
حالا پودر شکر را به آن اضافه می کنیم و حدود ۵- ۶ دقیق می زنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه .بعد دو تا تخم مرغ و وانیل را می افزاییم و سه دقیقه دیگر می زنیم .
مخلوط ارد ودارچین را به تدریج اضافه می کنیم و به ارامی با قاشق مخلوط می کنیم تا جاییکه دیگه نشه با قاشق به هم زد .
و سپس با دست و بدون اینکه خیلی ورز بدهیم به ارامی مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد تا به دست نچسبه .
خمیر را در پاکت فریزر و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم (یا یک جای خنک ) تا استراحت کنه .
بعد فر را روی حرارت ۱۳۰ درجه روشن می کنیم تا گرم بشه ودر سینی کاغذ روغنی می اندازیم .
با وردنه خمیر را روی سطح ارد پاشی شده به ضخامت پنج تا شش میلیمتر باز می کنیم و قالب می زنیم ..من از قالب هایی که در تصویر می بینید استفاده کردم .
شیرینی ها را در سینی به فاصله کم می چینیم .
می توانیم از چیپس شکلاتی و پودر پسته ویا مواد دیگر بسته به شکل قالبتون استفاده کنید.
شیرینی را در طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه می پزیم و اصلا نیازی نیست شیرینی تغییر رنگ پیدا کنه ... بعد در محیط بیرون قرار می دهیم تا کاملا سرد بشه و اگه قبلش به شیرینی دست بزنید خرد می شه .