مواد لازم:
تخم مرغ: 6 عدد
شکر:250 گرم( 1 لیوان)
آرد: 300 گرم
وانیل:3/1 قاشق چایخوری
شیر:2/1 لیوان
بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
کاکایو:1 قاشق مرباخوری روغن
جامد:150 گرم
کشمش، گردو خورد شده: 2/1 لیوان
رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال به سلیقه
طرز تهیه:
زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید که اگر ظرف را برگرداندید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن مخلوط کنید کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید مایه را هم بزنید تا به صورت کرم در آید. 3-2 قاشق شیر را اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با دست یا لیسک) بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید وآرد را کم کم همراه با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ انداخته و چرب می کنیم مایه را در قالب می ریزیم و 2-1 قاشق از مایه را نگه می داریم و به آن کاکایو اضافه می کنیم. روی مایه ساده که در قالب ریخته ایم کشمش و گردو می پاشیم و مایه کاکایو را روی آن می ریزیم. نیازی به صاف کردن نیست مایه در فر صاف می شود . مدت پخت 1 ساعت، درجه فر350 یا 175 یا 4-3