مواد لازم:
تخم مرغ :6 عدد روغن مایع: 2/1 لیوان
شکر: 1 لیوان وانیل:3/1 قاشق چایخوری
آرد:400 گرم (هر لیوان آرد 4 قاشق کوهی است)
بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر خوب با همزن بزنید تا کاملا غلیظ و کش دار شود. روغن را اضافه کنید و سپس پس از یکی دو چرخ همزن را خاموش کنید. آرد را همراه با بکینگ پودر و هل در چند نوبت اضافه می کنیم و با مایه مخلوط می کنیم. کف سینی 35*35 را چرب کنید مایه را ریخته با حرارت 350 به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزد. پس از 20 دقیقه زرده تخم مرغ ها را زده با کمی زعفران روی کیک را برس بزنید چند لحظه کیک را در فر ببرید تا روی کیک رنگ اندازی شود.( می توانید از گریل بالا چند ثانیه استفاده کنید) کیک را بصورت لوز لوز یا چهارگوش بریده و رویش را با شربت آب و شکر و گلاب آغشته می کنید، به طوری که تمام سطح کیک پر از شربت شود.
نکات:
1- جهت زدن کیک یک طرفه باشد تا آب اندازی نکند.
2- وقتی روغن مایع را زدیم یک دور فقط همزن را می گردانیم چون کیک سفت می شود