مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

انواع کیک

کیکها بر دو نوعند:
1-اسفنجی              2- شیفونی

کیکهای اسفنجی: روغن ندارد، سفیده و زرده جدا زده می شود. در این کیکها در ازای هر تخم مرغ 1 قاشق معمولی آرد بکار برده می شود.

کیکهای شیفونی:روغن دارد(جامد یا مایع) ، زرده و سفیده با هم زده می شود. درکیکهای شیفون ساده در ازای هر تخم مرغ یک قاشق کوهی آرد نیاز است وبکینگ پودر در آن نقشی ندارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد