مواد لازم:
روغن جامد:250G آرد برنج:500G
پودر قند:200G تخم مرغ: 2 عدد
گلاب:1/4 لیوان هل ساییده: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن خوب می زنیم تا مانند کرم شود سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم . با همزن خوب می زنیم سپس همزن را خاموش کرده گلاب را اضافه می کنیم و قبل از اینکه با مایه مخلوط کنیم مقداری آرد برنج ریخته و با دست مایه را مخلوط می کنیم. بعد کم کم بقیه آرد برنج ها را در ضمن این کار اضافه می کنیم. مایه ما باید خمیری نرم و لطیف بدست آید و به دست هم نچسبد. این خمیر را باید 24 ساعت زیر سرپوش قرار دهیم. پس از آن می توان از خمیر گلوله های کوچکی برداشت خوب در دست گرد کرد و در سینی قرار داده و رویش را با ماسوله ساده نقش داده و تخم شربتی پاشیده و در فر با حرارت 350 به مدت یک ربع تا 20 دقیقه می پزیم. کف نان ها باید طلایی شود. بعد از پخته شدن و خنک شدن از سینی جدا می کنیم.
نکات:
1- شیرینی هایی که تخم مرغ دارد حساس است و احتیاج به ورز دادن زیاد نمی خواهد.
2-وقتی گلاب زدیم مایه را هم نمی زنیم و اول آرد اضافه می کنیم بعد هم می زنیم و گرنه شیرینی شکننده می شود
3-وقتی خمیر آماده شد ابتدا برای امتحان چند دانه گلوله می کنیم و در فر می بریم اگر باد کرد ، 1 قاشق آرد اضافه می کنیم.
4- اگر خمیر پخش شد 1 سفیده تخم مرغ را اینقدر می زنیم که اگر آن را بر گردادندیم نریزد و سپس آن را به خمیر اضافه می کنیم.
5-اگر خواستیم خمیر را چند ساعتی نگه داریم باید به صورتی خمیر را بر داریم که به دست بچسبد.