مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

نان برنجی

مواد لازم:
روغن جامد:250G                          آرد برنج:500G
پودر قند:200G                              تخم مرغ: 2 عدد
گلاب:1/4 لیوان                            هل ساییده: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با همزن خوب می زنیم تا مانند کرم شود سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم . با همزن خوب می زنیم سپس همزن را خاموش کرده گلاب را اضافه می کنیم و قبل از اینکه با مایه مخلوط کنیم مقداری آرد برنج ریخته و با دست مایه را مخلوط می کنیم. بعد کم کم بقیه آرد برنج ها را در ضمن این کار اضافه می کنیم. مایه ما باید خمیری نرم و لطیف بدست آید و به دست هم نچسبد. این خمیر را باید 24 ساعت زیر سرپوش قرار دهیم. پس از آن می توان از خمیر گلوله های کوچکی برداشت خوب در دست گرد کرد و در سینی قرار داده و رویش را با ماسوله ساده نقش داده و تخم شربتی پاشیده و در فر با حرارت 350 به مدت یک ربع تا 20 دقیقه می پزیم. کف نان ها باید طلایی شود. بعد از پخته شدن و خنک شدن از سینی جدا می کنیم.

نکات:
1- شیرینی هایی که تخم مرغ دارد حساس است و احتیاج به ورز دادن زیاد نمی خواهد.
2-وقتی گلاب زدیم مایه را هم نمی زنیم و اول آرد اضافه می کنیم بعد هم می زنیم و گرنه شیرینی شکننده می شود
3-وقتی خمیر آماده شد ابتدا برای امتحان چند دانه گلوله می کنیم و در فر می بریم اگر باد کرد ، 1 قاشق آرد اضافه می کنیم.
4- اگر خمیر پخش شد  1 سفیده تخم مرغ را اینقدر می زنیم که اگر آن را بر گردادندیم نریزد و سپس آن را به خمیر اضافه می کنیم.
5-اگر خواستیم خمیر را چند ساعتی نگه داریم باید به صورتی خمیر را بر داریم که به دست بچسبد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد