مواد لازم:
شکر :500 گرم عسل:250 گرم
روغن مایع: 250 گرم آب: 125 گرم
زعفران ساییده شده : 1 قاشق چایخوری که به صورت غلیظ آب زده شده باشد.
بادام پوست کنده به صورت لپ 500 گرم یا خلال بادام 250 گرم
خلال پسته برای تزیین
2 لیوان = 500 گرم
1 لیوان = 250 گرم
1/2 لیوان= 125 گرم
1 لیوان سویا را با 3CM چوب دارچین به مدت 15 دقیقه می جوشانیم.سپس سویا را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود وبعد آن را مانند گوشت چرخ کرده سرخ می کنیم. موقع سرخ کردن می توان به آن مقداری آبلیمو اضافه کرد.