مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

شیرینی کرکی

مواد لازم:
آرد شکر پاره:300G                    آرد نخودچی:100G
آرد برنج:100G                           پودر قند:250G
روغن جامد:250G                      هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری
شربت بار: در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
روغن، پودر قند، شربت بار را با همزن می زنیم تا بصورت کرم در آید، سپس آردهای مخلوط شده را کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. زعفران و هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. به حدی که اگر از خمیر گلوله ای درست کردیم از هم نپاشد. بهتر است این خمیر 2 ساعت بماند سپس مجددا کمی خمیر را ورز می دهیم  و گلوله هایی کوچک از خمیر درست می کنیم و در سینی می چینیم و رویش را با ماسوره نقش می زنیم. با حرارت 5-6(350) به مدت 20 دقیقه می گذاریم بپزد. پس از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم و رویش را پودر پسته می دهیم.

نکات:
1- به کاکایو هل نمی زنیم.
2-به طور کلی نیاز به شربت بار نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد