مواد لازم:
آرد شکر پاره:300G آرد نخودچی:100G
آرد برنج:100G پودر قند:250G
روغن جامد:250G هل ساییده شده: 1 قاشق مرباخوری
شربت بار: در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن، پودر قند، شربت بار را با همزن می زنیم تا بصورت کرم در آید، سپس آردهای مخلوط شده را کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. زعفران و هل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. به حدی که اگر از خمیر گلوله ای درست کردیم از هم نپاشد. بهتر است این خمیر 2 ساعت بماند سپس مجددا کمی خمیر را ورز می دهیم و گلوله هایی کوچک از خمیر درست می کنیم و در سینی می چینیم و رویش را با ماسوره نقش می زنیم. با حرارت 5-6(350) به مدت 20 دقیقه می گذاریم بپزد. پس از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم و رویش را پودر پسته می دهیم.
نکات:
1- به کاکایو هل نمی زنیم.
2-به طور کلی نیاز به شربت بار نیست.