مواد لازم:
مرغ (سینه یا ران): به مقدار دلخواه زعفران آب زده
پیاز:1 عدد بزرگ سیر:3-2 حبه
آبلیمو: 1/2 استکان هویج: 2عدد
نمک،ادویه: به مقدار لازم آب: 1 استکان
روغن زیتون فلفل دلمه: 1 عدد
طرز تهیه:
مرغ ها را درون ظرف پیرکس ( یا ظروف تفلون یا چدن ) می چینیم روی آن پیاز های حلقه شده را می چینیم. سیرها را در اطراف ظرف قرار می دهیم و هویج ها و فلفل دلمه را بصورت مدادی خرد می کنیم و در اطراف مرغ ها قرار می دهیم. حال آب ، آبلیمو،نمک ، ادویه را با هم مخلوط کرده و بر روی مرغ ها ریخته و سپس زعفران را اضاف کرده. در آآخر روغن زیتون را با قاشق بر روی مرغ ها ریخته و 3-2 ساعت می گذاریم بماند.در ظرف را گذاشته یا بر روی آن فویل می کشیم و با حرارت 5-6 به مدت 1/5 ساعت می گذاریم در فر تا بپزد. ( دقت کنید آب آن تمام نشود) اگر روی آن طلایی نشد در آخر از گریل بالا استفاده کنید
سلام دلم خواست