مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

زاخایی(کیک اتریشی)

مواد لازم:
روغن جامد یا کره:200G                   وانیل:1/3 قاشق چایخوری
کاکایو:2 قاشق غذاخوری                 بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
آرد: 1 لیوان+1 قاشق غذاخوری پر(150G)
مغز گردوی خورد شده:1/2 لیوان         تخم مرغ:4 عدد
شکر:250 گرم(1لیوان)

طرز تهیه:
روغن جامد یا کره را آب کنید و در دو ظرف می ریزیم. نیمی از آن را با کاکایو مخلوط می کنیم و نیمی از آن را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه شکسته با همزن هم می زنیم.مایه کاکایو و روغن را اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را در چند نوبت اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. گردو را هم اضافه می کنیم مایه غلیظی بوجود می آید. آن را در ظرفی به ابعاد 25*25 که قبلا کاغذ انداخته وچرب کردهایم ریخته و در فر با حرارت 3.5 یا 350 درجه به مدت نیم ساعت می پزیم. وقتی کاملا پخته شد از فر خارج می کنیم و روی آن را شکر می پاشیم . پس از خنک شدن بصورت لوز یا مربع می بریم و در ظرف می چینیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد