مواد لازم:
روغن جامد یا کره:200G وانیل:1/3 قاشق چایخوری
کاکایو:2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
آرد: 1 لیوان+1 قاشق غذاخوری پر(150G)
مغز گردوی خورد شده:1/2 لیوان تخم مرغ:4 عدد
شکر:250 گرم(1لیوان)
طرز تهیه:
روغن جامد یا کره را آب کنید و در دو ظرف می ریزیم. نیمی از آن را با کاکایو مخلوط می کنیم و نیمی از آن را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه شکسته با همزن هم می زنیم.مایه کاکایو و روغن را اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را در چند نوبت اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. گردو را هم اضافه می کنیم مایه غلیظی بوجود می آید. آن را در ظرفی به ابعاد 25*25 که قبلا کاغذ انداخته وچرب کردهایم ریخته و در فر با حرارت 3.5 یا 350 درجه به مدت نیم ساعت می پزیم. وقتی کاملا پخته شد از فر خارج می کنیم و روی آن را شکر می پاشیم . پس از خنک شدن بصورت لوز یا مربع می بریم و در ظرف می چینیم.