مواد لازم:
آرد نخودچی :500g پودر قند:250g
روغن جامد:250g هل سبز:1 قاشق مرباخوری
زعفران غلظت دار
طرز تهیه:
روغن جامد را با پودر قند با همزن خوب می زنیم تا به صورت کرم در آید. هر بار 1 قاشق آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت کرم در آید. تا زمانی که حس می کنیم مایه به دست می چسبد دست را در کار نمی بریم. مایه را با دست مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. هل، زعفران را اضافه می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم به حدی که اگر از خمیر گلوله ای بر داشتیم و در دست گلوله کردیم راحت گلوله شود.خمیر آماده شده را حداقل 2 ساعت بگذارید زیر سرپوش بماند.خمیر را روی میز پهن کنید به ضخامت 1cm ، با وردنه روی آن را صاف کنید. با قالب مخصوص نان نخودچی قالب بزنید و در سینی بچینید.کف سینی چرب کردن نمی خواهد. مدت پخت 20 دقیقه می باشد.
نکات:
1- شیرینی باید کاملا خنک شود و از ظرف جدا شود.
2-خمیر نان نخودچی هر چه بیشتر بماند بهتر می شود و پخته شده آن چند روز اگر بماند بهتر می شود.
3-اگر خمیر نخودچی سفت شد و در دست به حالت گلوله در نیامد ، 1 قاشق روغن جامد اضافه کنید خمیر درست می شود.
4- بهتر است از روغن شیرینی پزی در این شیرینی استفاده شود.