مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

نان نخودچی

مواد لازم:
آرد نخودچی :500g                پودر قند:250g
روغن جامد:250g                  هل سبز:1 قاشق مرباخوری
زعفران غلظت دار


طرز تهیه:
روغن جامد را با پودر قند با همزن خوب می زنیم تا به صورت کرم در آید. هر بار 1 قاشق آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت کرم در آید. تا زمانی که حس می کنیم مایه به دست می چسبد دست را در کار نمی بریم. مایه را با دست مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم. هل، زعفران را اضافه می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم به حدی که اگر از خمیر گلوله ای بر داشتیم و در دست گلوله کردیم راحت گلوله شود.خمیر آماده شده را حداقل 2 ساعت بگذارید زیر سرپوش بماند.خمیر را روی میز پهن کنید به ضخامت 1cm ، با وردنه روی آن را صاف کنید. با قالب مخصوص نان نخودچی قالب بزنید و در سینی بچینید.کف سینی چرب کردن نمی خواهد. مدت پخت 20 دقیقه می باشد.

نکات:
1- شیرینی باید کاملا خنک شود و از ظرف جدا شود.
2-خمیر نان نخودچی هر چه بیشتر بماند بهتر می شود و پخته شده آن چند روز اگر بماند بهتر می شود.
3-اگر خمیر نخودچی سفت شد و در دست به حالت گلوله در نیامد ، 1 قاشق روغن جامد اضافه کنید خمیر درست می شود.
4- بهتر است از روغن شیرینی پزی در این شیرینی استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد