مواد لازم:
شکر:1 لیوان آب: 1/2 لیوان
جوهر لیمو: 1 قاشق چایخوری نشاسته: 2قاشق غذاخوری
آب برای حل کردن نشاسته: 1/2 لیوان
ورقه ژلاتین:1 عدد اسانس: چند قطره
رنگ دلخواه:1 قطره
طرز تهیه:
شکر و آب و جوهر لیمو را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. نشاسته را در نیم لیوان آب حل کرده آن را داخل شربت ریخته با همزن مرتب هم می زنیم تا غلیظ و کش دار شود و مایه کم کم سفت شود.ورقه ژلاتین را که در آب سرد حل کردیم به آن می افزاییم تا حل شود. شعله را خاموش کرده و اسانس و رنگ دلخواه را اضافه می کنیم. پس از آن که مایه کمی خنک شد در ظرفی پودر نارگیل ریخته و مایه را روی آن می ریزیم و باز رویش نارگیل می پاشیم و پس از خنک شدن کامل بصورت مربع های کوچک بریده و در ظرف می چینیم.
نوش جان