مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

مریم بانو

خواهم رها کنم همه هستی را زیرا در آن مجال درنگم نیست...

سوهان عسلی

مواد لازم:
شکر :500 گرم                                      عسل:250 گرم
روغن مایع: 250 گرم                               آب: 125 گرم
زعفران ساییده شده : 1 قاشق چایخوری که به صورت غلیظ آب زده شده باشد.
بادام پوست کنده به صورت لپ 500 گرم یا خلال بادام 250 گرم
خلال پسته برای تزیین


طرز تهیه:
شکر ، آب ، عسل ، روغن را در ظرفی که بهتر است مسی باشد ریخته و روی حرارت تند و یکنواخت قرار می دهیم . حدود 10 دقیقه می جوشانیم و مایه را مرتبا از اطراف هم می زنیم . وقتی رنگ مایه به حالت عسل تیره رنگ در آمد بادام را اضافه می کنیم و مایه را هم می زنیم ، وقتی بادام ها کاملا در مایه شناور شد و طلایی شد زعفران را اضافه می کنیم . مایه را هم می زنیم و شعله را خاموش می کنیم. در یک سینی و یا کاغذ آلومینیوم گل گل هایی از مایه می گذاریم دورش را صاف می کنیم ورویش را خلال پسته می پاشیم. وقتی سوهان کاملا خنک شد از سینس یا کاغذ آن را جدا می کنیم


نکات:
1- سوهان را جلوی کولر یا بخار آب قرار ندهید.
2-از یخچال استفاده نکنید.
3- زعفران باید غلظت دار باشد و آب داخل آن آب نباشد یعنی به حالت خمیر در آید.
4- سوهان عسلی در زمستان بهتر می شود به خاطر بخاری و اگر در تابستان بود در ظرف در دار گذاشته شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد